Esdeveniments

Sessió de la Comissió Executiva del Consell de Transparència de la CV

Sessió de la Comissió Executiva del Consell de Transparència de la CV

ORDRE DEL DIA:

1.- Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior reunió de la Comissió Executiva del Consell     de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, de 12 de febrer de 2021..     

2.- Informe sobre Projecte de Decret, del Consell, pel qual es regula la Plataforma Urbanística Digital i la presentació dels instruments de planificació urbanística i territorial de la Comunitat Valenciana, sol·licitat amb caràcter d'urgència per la Conselleria de política territorial, obres públiques i mobilitat (Informe 4/2021).

3.- Consulta facultativa formulada per l'Ajuntament de Caudiel relativa a l'obligació de subministrament d'informació a cèdula d'habitabilitat, antecedents de projecte d'obra i projectista, director d'obra i empresa constructora (Informe 60/2020).

4.- Consulta plantejada sobre si les declaracions institucionals dels grups polítics als Ajuntaments han de publicar-se en la pàgina web del propi Ajuntament (Informe 73/2020).

5.- Aprovació de l'Acord 1/2021 instant la incoació de procediment sancionador contra l'Ajuntament de Santa Pola per incompliment (Exp.-244/2020).

6.- Precs i preguntes.