Esdeveniments

Sessió de la Comissió Executiva del Consell de Transparència de la CV

Sessió de la Comissió Executiva del Consell de Transparència de la CV

1.- Lectura i aprovació de l'acta de l'anterior reunió de la Comissió Executiva del Consell de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, de 22 de març de 2021.

2.- Estudi, debat i aprovació d'expedients.


3.- Consulta formulada per la delegació de protecció de dades de la Generalitat relativa al procediment d'accés per un interessat a dades dels professionals que han accedit a la seua història clínica (Informe Exp. 26/2021).


4.- Debat i decisió a prendre sobre com procedir en la tramitació de les diferents reclamacions presentades davant el Consell de Transparència, pel mateix reclamant i de contingut idèntic, contra diferents Ajuntaments de la Comunitat Valenciana per falta de resposta a una sol·licitud en la qual el reclamant demana que per la Corporació li siga emplenada una enquesta sobre animals de companyia preparada pel propi reclamant.


5.- Contestació a sol·licitud d'informe pel Gabinet Tècnic de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica arran de la pregunta escrita PE 6425.


6.- Precs i preguntes.